Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Koyuncu, sebze pazarını ziyaret ederek hemşehrilerimizle samimi sohbetler gerçekleştirdi. Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Koyuncu, sebze pazarını ziyaret ederek hemşehrilerimizle samimi sohbetler gerçekleştirdi. Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Koyuncu, sebze pazarını ziyaret ederek hemşehrilerimizle samimi sohbetler gerçekleştirdi. Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Koyuncu, sebze pazarını ziyaret ederek hemşehrilerimizle samimi sohbetler gerçekleştirdi. Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Koyuncu, sebze pazarını ziyaret ederek hemşehrilerimizle samimi sohbetler gerçekleştirdi.

23 May 2024 Per

Belediye Başkanımız Ahmet Koyuncu, beraberinde MHP İlçe Başkanımız Fatih Doğan,İGM Üyelerimiz Fatih Özdal, Ömer Gölbaşı ve Ortaköy Ülkü Ocakları Başkanımız Abdullah Sabırer ile birlikte bugün sebze pazarını ziyaret ederek hemşehrilerimizle samimi sohbetler gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında pazar esnafımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini dinledi.