Belediye Başkanımız Sn. Ahmet Koyuncu beraberinde Ortaköy MHP İlçe Başkanımız Sn. Fatih Doğan ile birlikte Aksaray Belediye Başkanı Sn. Evren Dinçer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Belediye Başkanımız Sn. Ahmet Koyuncu beraberinde Ortaköy MHP İlçe Başkanımız Sn. Fatih Doğan ile birlikte Aksaray Belediye Başkanı Sn. Evren Dinçer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

09 Tem 2024 Sal

Belediye Başkanımız Sn. Ahmet Koyuncu beraberinde Ortaköy MHP İlçe Başkanımız Sn. Fatih Doğan ile birlikte Aksaray Belediye Başkanı Sn. Evren Dinçer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyaret kapsamında yapılacak olan hizmetler ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.