Belediye Başkanımız Sn Ali Rıza ÖZDEMİR, İlçe Kaymakamımız Sn Ahmet KARATEPE ve Jandarma Komutanımız Sn Koray ÜNAL ile birlikte Şehidimiz Uzm.Çvş Mehmet SEVİM’in şehadet belgesini ailesine teslim ettiler. Belediye Başkanımız Sn Ali Rıza ÖZDEMİR, İlçe Kaymakamımız Sn Ahmet KARATEPE ve Jandarma Komutanımız Sn Koray ÜNAL ile birlikte Şehidimiz Uzm.Çvş Mehmet SEVİM’in şehadet belgesini ailesine teslim ettiler.

17 May 2023 Çar

Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.
Mekanı cennet olsun.🇹🇷