Büyük Türk mutasavvıfı Yunus Emre, Sarıkaraman Köyü Ziyarettepe'de bulunan Türbesi başında dualarla anıldı. Büyük Türk mutasavvıfı Yunus Emre, Sarıkaraman Köyü Ziyarettepe'de bulunan Türbesi başında dualarla anıldı. Büyük Türk mutasavvıfı Yunus Emre, Sarıkaraman Köyü Ziyarettepe'de bulunan Türbesi başında dualarla anıldı. Büyük Türk mutasavvıfı Yunus Emre, Sarıkaraman Köyü Ziyarettepe'de bulunan Türbesi başında dualarla anıldı. Büyük Türk mutasavvıfı Yunus Emre, Sarıkaraman Köyü Ziyarettepe'de bulunan Türbesi başında dualarla anıldı. Büyük Türk mutasavvıfı Yunus Emre, Sarıkaraman Köyü Ziyarettepe'de bulunan Türbesi başında dualarla anıldı. Büyük Türk mutasavvıfı Yunus Emre, Sarıkaraman Köyü Ziyarettepe'de bulunan Türbesi başında dualarla anıldı.

30 Eyl 2021 Per

Ortaköy Belediye Başkanımız Sayın Ali Rıza ÖZDEMİR vefatının 700. yılında Yunus Emre Türbesinde Büyük Türk Mutasavvıfı Yunus Emre'yi anma etkinliklerine katıldı.

Etkinliklere Aksaray Vali Yardımcımız Sayın Dr. Mehmet TANIŞIR, Kırşehir Valimiz Sayın İbrahim AKIN, Ortaköy Kaymakamımız Sn. Ahmet KARATEPE, Aksaray ve Kırşehir il protokolleri ile birlikte vatandaşlar katıldı. Etkinlikler sonrası Yunus Emre Türbesi Restorasyon çalışmaları incelendi.