DAHA TEMİZ BİR ORTAKÖY MÜMKÜN DAHA TEMİZ BİR ORTAKÖY MÜMKÜN DAHA TEMİZ BİR ORTAKÖY MÜMKÜN

DAHA TEMİZ BİR ORTAKÖY MÜMKÜN

05 May 2023 Cum

İlçemiz merkezinde bulunan çöp konteynerlerine moloz ve inşaat harfiyatı atılması, konteynerlerin boşaltımını yapan araç ve ekipmanlarımıza ciddi anlamda zarar vermektedir. Moloz ve inşaat atıklarının belediyemizce uygun görülen yerlere atılması gerekmektedir. Moloz atım alanı için 0382 351 88 43'ü arayarak Fen İşleri Müdürlüğünden bilgi alabilirsiniz.
Çöplerini çöp konteynerine atmayan, kamuya açık alanlara çöp veya hafriyat dökenlere 5326 sayılı Kabahatler Kanunu uyarınca ceza-i müeyyide uygulanacaktır. Kurallara uymayan vatandaşları görenlerin Zabıta Müdürlüğümüz ve Belediye Whatsapp Hattımızdan (0552 628 68 68) bilgilendirmeleri önemle rica olunur.