Gönlümüz Bir, Soframız Bir Gönlümüz Bir, Soframız Bir Gönlümüz Bir, Soframız Bir Gönlümüz Bir, Soframız Bir Gönlümüz Bir, Soframız Bir Gönlümüz Bir, Soframız Bir Gönlümüz Bir, Soframız Bir

Gönlümüz Bir, Soframız Bir

05 Nis 2022 Sal

Valimiz Sayın Hamza AYDOĞDU’nun himayelerinde Belediyemiz ve Ortaköy Kaymakamlığımız ortaklığıyla ilçemizde düzenlenen iftar programı Maltepe Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.
Açılış konuşmaları ve Kuran Tilaveti ile devam eden programa; Vali Yardımcımız Sn. Mustafa DURUK, İlçe Kaymakamımız Sn. Ahmet KARATEPE, AK Parti İl Başkanımız Sn. Hüseyin ALTINSOY, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sn. Yüksel ÇELİK, Belediye Başkanımız Sn. Ali Rıza ÖZDEMİR, AK Parti İlçe Başkanımız Sn. Zeki BABA, STK, Oda ve Borsa Başkanlarımız, İlçe Kaymakamlarımız, İlçe Belediye Başkanlarımız ve ilçe protokolümüz ile birlikte kıymetli hemşehrilerimiz katılım sağladı.