''Hayvan Pazarı, Soğuk Hava Deposu ve Kesimhane İlçemize Hayırlı Olsun.'' ''Hayvan Pazarı, Soğuk Hava Deposu ve Kesimhane İlçemize Hayırlı Olsun.'' ''Hayvan Pazarı, Soğuk Hava Deposu ve Kesimhane İlçemize Hayırlı Olsun.'' ''Hayvan Pazarı, Soğuk Hava Deposu ve Kesimhane İlçemize Hayırlı Olsun.'' ''Hayvan Pazarı, Soğuk Hava Deposu ve Kesimhane İlçemize Hayırlı Olsun.''

''Hayvan Pazarı, Soğuk Hava Deposu ve Kesimhane İlçemize Hayırlı Olsun.''

06 Ağu 2021 Cum

''ORTAKÖY'DE 1 GÜNDE 3 TEMEL ATILDI''
Hayvan Pazarı, Soğuk Hava Deposu ve Kesimhane İlçemize Hayırlı Olsun.
İlçemizde bugün 3 büyük yatırımın temel atma töreni gerçekleştirildi. Hem tarım hem de hayvancılık açısından önemli konuma sahibiz, Ortaköy Belediyesi olarak ilçemiz halkına daha iyi hizmet vermek için 20 dönüm arazi üzerine Hayvan Pazarı, Kesimhane ve Soğuk Hava Depomuzun temelini atmış bulunmaktayız. Temel atma törenimize Aksaray Valimiz Sayın Hamza AYDOĞDU, AK Parti Aksaray Milletvekilimiz Sayın Cengiz AYDOĞDU, İl Genel Sekreterimiz Sayın Yüksel ÇELİK, Ortaköy Belediye Başkanımız Sayın Ali Rıza ÖZDEMİR, Eskil Belediye Başkanımız Sn. Necati BELGEMEN, Güzelyurt Belediye Başkanımız Sn. Ünal DEĞİRMENCİ, Ağaçören Belediye Başkanımız Sn. Yaşar BEKLEVİÇ AK Parti İlçe Başkanımız Sn. Zeki BABA, İl Genel Meclis Üyelerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz ve AK Parti İl Yönetim kurulu üyelerimizin katılımı ile temellerimizi attık. Vermiş olduğumuz 3 sözün daha tutmanın gururunu yaşıyoruz. Temel atma ile birlikte yapılan çalışmaların ardından 60 gün içerişinde bitirilmesi hedefleniyor. İlçemize Hayırlı Olsun.