İlçe Kaymakamımız Ahmet Karatepe, Belediye Başkan Vekilimiz Ramazan Çalışkan, Belediye Meclis Üyesimiz Lokman Coşkun ile birlikte; Siyasi Parti İlçe Başkanları, STK Başkanları, Köy ve Mahalle Muhtarlarının katılımı ile toplantıda bir araya geldiler.

14 Şub 2023 Sal

Deprem bölgesine yapılan yardımlar ve depremzede ailelere yapılan yardımlardan dolayı tüm Ortaköy halkına teşekkür eden Kaymakam Karatepe "Böyle güzel bir ilçeye hizmet ettiğim için çok gururluyum. Belediyemize, mahalle ve köy muhtarlarımızla, ilk günden beri koşturan hayırsever iş adamlarımıza, yurt dışı derneklerimize, İHH yetkililerine, yardım toplama merkezindeki gönüllü çalışanlarımıza, vakıf çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Depremzede ailelerimiz için önceliğimiz KYK yurdumuz. Yurdumuz her imkanı ile hazır. Ailelerimizi öncelikle oraya yönlendireceğiz. Şu an itibariyle toplanan yardımlarımız burdaki depremzede ailelerimizin ihtiyaçları için kullanacağız"ifadelerini kullandı.