''İlçemizde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.''

21 Tem 2021 Çar

İlçemizde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Öğretmen Evi Bahçesinde gerçekleştirilen programa; Kaymakamımız Sayın Rasim BELGE, Ortaköy Belediye Başkanımız Sayın Ali Rıza ÖZDEMİR, Ak Parti İlçe Başkanımız Sn Zeki Baba, Meclis Üyelerimiz Sn Yusuf ÇOŞKUN, Sn Kuddusi ALTIAY, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Belediye personelleri, ilçemizdeki kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri ile mahalle muhtarları katıldı. Programda Belediye Başkanımız ÖZDEMİR, vatandaşlarımızın aileleri ve sevdikleriyle kazasız, belasız bir bayram geçirmesi dileklerini iletti. Program, katılımcılara yapılan ikramın ve karşılıklı bayramlaşmanın ardından sona erdi.