İstiklal Marşımızın Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı Düzenlendi

12 Mar 2023 Paz

12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulünün 102. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı Yunus Emre Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
İlçemiz Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunca tertip edilen programa, İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet KARATEPE, Ortaköy Belediye Başkanımız Sayın Ali Rıza ÖZDEMİR, ilçe protokolü, okul müdürleri ile çok sayıda vatandaş, öğrenci ve öğretmenler katıldı.
Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini anlatan konuşmanın ardından program, öğrencilerin İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü ile ilgili hazırlamış oldukları gösterilerinin sunumu ile devam etti.
Program sonunda ilçemiz genelinde 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere yapılan törenle ödülleri verildi.