''Karla Mücadelemiz Aralıksız Devam Ediyor''

18 Şub 2021 Per

Ortaköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, kar yağışının meydana getirdiği olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve ilçemizde günlük yaşamın aksamaması için Belediyesi bünyesinde bulunan 3 Kepçe, 2 Greyder, 1 Kar Kürüme ve Tuzlama aracı ile çalışmalarını 36 saattir kesintisiz devam ettiriyor. Ekiplerimiz yoğun tipinin ardından kapanan yolları açmak için sokağa çıkma kısıtlamasının başlaması ile Çarşı Merkezde çalışmalarını hızlandırdı. Ortaköy Belediye Başkanımız Sn. Ali Rıza ÖZDEMİR'de karla mücadele ekiplerinin gece boyunca devam eden zorlu mücadelesine katılarak çalışmalarında onları yalnız bırakmadı.