Kırşehir-Ortaköy Arası Bozkır Mevkiinde Yol Genişletme Çalışmaları Başladı. Kırşehir-Ortaköy Arası Bozkır Mevkiinde Yol Genişletme Çalışmaları Başladı. Kırşehir-Ortaköy Arası Bozkır Mevkiinde Yol Genişletme Çalışmaları Başladı. Kırşehir-Ortaköy Arası Bozkır Mevkiinde Yol Genişletme Çalışmaları Başladı.

Kırşehir-Ortaköy Arası Bozkır Mevkiinde Yol Genişletme Çalışmaları Başladı.

10 May 2024 Cum

Belediye Başkanımız Ahmet Koyuncu'nun Karayolları Kayseri Bölge Müdürlüğü ziyareti sonrasında
Kırşehir-Ortaköy arası Bozkır mevkiinde KGM ekipleri tarafından kamulaştırma ve ölçüm çalışmaları başlamıştır.
Karayolları Kayseri Bölge Müdürü Ahmet Bülent Büyük, Karayolları Kırşehir Şube Şefi Ahmet Aykaç, MHP İl Genel Meclis Üyemiz Fatih Özdal ve MHP İlçe Başkanımız Fatih Doğan'a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.