''Marketlerde KDV İndirimi Denetimi Yapıldı.'' ''Marketlerde KDV İndirimi Denetimi Yapıldı.'' ''Marketlerde KDV İndirimi Denetimi Yapıldı.''

''Marketlerde KDV İndirimi Denetimi Yapıldı.''

15 Şub 2022 Sal

''KDV İndirimi Denetimi Yapıldı.''
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından temel gıda ürünlerinde KDV indirimine ilişkin karar sonrasında Ortaköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğümüz tarafından ilçemizdeki marketlerde, KDV indirimi ile birlikte stokçuluk ve ürünlerin son kullanma tarihlerinin denetimi gerçekleştirildi.
Ortaköy Belediyesi Zabıta ekiplerimiz, ilçemizde bulunan marketlerde denetim yaptı. Denetimlerde gıda ürünlerine indirim yapılıp yapılmadığı, ürün fiyatlarının karşılaştırılması, etiket fiyatı ile kasa fiyatının tutup tutmadığı ve son kullanım tarihi gibi konularda kontroller gerçekleştirildi. Zabıta ekipleri raflardan aldıkları ürünlerle kasaya giderek ürünlerin etiketleriyle kasadaki fiyatlarını tek tek karşılaştırdı.