''Marşımı Okuyorum Yarışması Ödül Töreni''

13 Mar 2022 Paz

Marşımı Okuyorum Yarışması Ödül Töreni🇹🇷

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü dolayısıyla yapmış olduğumuz ''Marşımı Okuyorum'' yarışmasının ödül töreni Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz yarışmada dereceye giren öğrencilerimizin ödüllerini Aksaray Valimiz Sayın Hamza AYDOĞDU, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sn. Aslan YILDIZ, İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Hacı Ömer KARTAL, Kaymakamımız Sn. Ahmet KARATEPE ve Ortaköy Belediye Başkanımız Sn. Ali Rıza ÖZDEMİR tarafından takdim edildi.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize, onları hazırlayan öğretmenlerimize, destek olan ailelerimize ve törene katılan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.