Marşımı Okuyorum Yarışması Ödül Töreni🇹🇷

20 Mar 2023 Pts

Marşımı Okuyorum Yarışması Ödül Töreni🇹🇷
12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü dolayısıyla düzenlemiş olduğumuz ''Marşımı Okuyorum'' yarışmasının ödül töreni Belediyemiz Toplantı Salonun da düzenlendi.
Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz yarışmada dereceye giren öğrencilerimizin ödülleri, Ortaköy Belediye Başkanımız Sn. Ali Rıza ÖZDEMİR tarafından takdim edildi.
Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize, onları hazırlayan öğretmenlerimize, destek olan ailelerimize ve törene katılan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.