"ORTAKÖY BELEDİYE BAŞKANIMIZ ALİ RIZA ÖZDEMİR'İN MEVLİD KANDİLİ MESAJI"

07 Eki 2022 Cum

"ORTAKÖY BELEDİYE BAŞKANIMIZ ALİ RIZA ÖZDEMİR'İN MEVLİD KANDİLİ MESAJI"
“Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyayı teşrifini müjdeleyen Mevlid Kandiline ulaşmanın huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz.
Bütün insanlığa rahmet elçisi olarak gönderilen Hz. Peygamberimiz (S.A.V), yeryüzünde güzel ahlakın ve adaletin timsali, bütün insanlık için yol gösterici ilahi bir nur, sönmeyen bir kandildir.
Peygamber Efendimiz (S.A.V)’in doğumunu kutlarken, onun imanını, ibadet hayatını, yüce ahlakını, kardeşlik hukukunu, adalet anlayışını tekrar hatırlamalı, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamında, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi için her zamankinden daha çok gayret göstermeliyiz.
Bu gece vesilesiyle yapacağımız duaların başta gönül coğrafyamız olmak üzere, bütün insanlığın muhtaç olduğu manevi huzura dönüşmesini diliyor, bu gecenin birlik ve beraberliğimize, dirlik ve düzenimize vesile olması temennisiyle tüm hemşehrilerimin Mevlid Kandilini en kalbi duygularımla kutluyor, bu gecenin hayırlara vesile olmasını diliyorum.