''Ortaköy Belediye Başkanımız Sayın Ali Rıza ÖZDEMİR, Almanya Aksaraylılar Derneği'nin daveti üzerine Almanya Remscheid Şehrinde Hemşehrilerimiz ile Bir Araya Geldi.''

20 May 2022 Cum

Ortaköy Belediye Başkanımız Sayın Ali Rıza ÖZDEMİR, Almanya Aksaraylılar Derneği'nin daveti üzerine Almanya’nın Solingen şehrinde yapılacak olan Türkiye’den Almanya’ya- Anadolu’dan-Solingen’e 60 yıllık yaşam ve iş hayatı ile ilgili film galasına katılmak için Almanya'ya giderek hemşehrilerimiz ile bir araya geldi. Belediye Başkanımız bu vesile ile Remscheid şehrinde Ortaköy’lü hemşerilerimizle bir araya gelerek ilçemizdeki yaptığı ve yapacağı hizmetlerle ilgili bilgilendirme yaparak hoş bir sohbet gerçekleştirdi.