Ortaköy Belediye Başkanımız Sayın Ali Rıza ÖZDEMİR, İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yurdunda öğrencilerimiz ile bir araya gelerek iftar yemeğinin misafiri oldu. Ortaköy Belediye Başkanımız Sayın Ali Rıza ÖZDEMİR, İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yurdunda öğrencilerimiz ile bir araya gelerek iftar yemeğinin misafiri oldu.

26 Nis 2022 Sal

Öğrencilerimizin talepleri ile yakından ilgilenen Belediye Başkanımız, gerekli talimatların verilmesini sağlayarak öğrencilerimizin sevinçlerine ortak oldu.😊