Ortaköy Belediye Başkanımız Sn. Ali Rıza ÖZDEMİR, 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu TÜBİTAK Bilim Fuarının Açılışına Katıldı. Ortaköy Belediye Başkanımız Sn. Ali Rıza ÖZDEMİR, 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu TÜBİTAK Bilim Fuarının Açılışına Katıldı.

21 Eki 2021 Per

75. Yıl Cumhuriyet  Ortaokulu  öğrencilerinin hazırlamış olduğu bilimsel çalışmaların sergilendiği “Tübitak Bilim Fuarı” nın açılışı yapıldı. Okulun bahçesinde açılan fuara Kaymakamımız Sn. Ahmet KARATEPE, Ortaköy Belediye Başkanımız Ali Rıza ÖZDEMİR, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.