''Ortaköy Belediyesi Halı Saha Futbol Turnuvası Başladı''

25 May 2022 Çar

''Ortaköy Belediyesi Halı Saha Futbol Turnuvası Başladı''
Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Halı Saha Futbol Turnuvasının açılış maçı Ortaköy Belediyesi v Kılıç İnşaat (18.00) - Ferdi Yüksel İnşaat v Halkbank Ortaköy (19.00) karşılaşmaları ile başladı. Maçın santra vuruşunu Kaymakamımız Sayın Ahmet KARATEPE ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Ramazan ÇALIŞKAN yaptı.
Açılış programına Kaymakamımız Sn. Ahmet KARETEPE, Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Ramazan ÇALIŞKAN, AK Parti İlçe Başkanımız Sn. Zeki BABA, İl Genel Meclis Üyelerimiz Sn. İzzet DEMİRYÜREK ve Akip EKİCİ, Belediye Meclis Üyemiz Sn. Lokman ÇOŞGUN, İlçe Emniyet Müdürü Sn. Erkan SUNGUR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Raşit ŞAHİN, Kamu kurum ve kuruluşları yöneticileri ile birlikte, STK temsilcileri katıldı.
Günün Sonuçları:
Ortaköy Belediyesi v Kılıç İnşaat 3-2