''Ortaköy Belediyesi Halı Saha Futbol Turnuvası Yarın Başlıyor''

24 May 2022 Sal

''Kazananın yalnızca dostluk olacağı, Ortaköy Belediyesi Halı Saha Futbol Turnuvası Yarın Başlıyor''
🏆 İkincisini Düzenlediğimiz Halı Saha Futbol Turnuvasının fikstürü belli oldu. Kur’a çekimleri Ortaköy Belediyesi Toplantı Salonunda Komisyon Üyeleri ve takım temsilcilerinin katıldığı toplantıda yapıldı. 24 takım ile birlikte 288 oyuncunun top koşturacağı Turnuva, 25.05.2022 Çarşamba(Yarın) günü başlayıp, 03.07.2022 Pazar günü Final maçıyla sona erecektir.
Maç Programı aşağıda listede belirtilen gün ve saatlerde olacaktır.
Katılan takımlarımıza önemle duyurulur.
Açılış maçlarına tüm halkımız davetlidir.
Turnuvaya katılan bütün takımlara başarılar diliyoruz.⚽️⛳️