Ortaköy Belediyesi Park Bahçe ve Mezarlıklar Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından, bahar aylarının gelmesi ile birlikte mezarlık ilaçlamaları başladı. Ortaköy Belediyesi Park Bahçe ve Mezarlıklar Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından, bahar aylarının gelmesi ile birlikte mezarlık ilaçlamaları başladı. Ortaköy Belediyesi Park Bahçe ve Mezarlıklar Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından, bahar aylarının gelmesi ile birlikte mezarlık ilaçlamaları başladı.

21 Nis 2021 Çar

Ortaköy Belediyesi Park Bahçe ve Mezarlıklar Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından, bahar aylarının gelmesi ile birlikte mezarlık ilaçlamaları başladı. Vatandaşlarımızın kabir ziyaretlerini daha temiz ve bakımlı ortamda yapmaları için çalışmalarımız devam ediyor.