Ortaköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak ekiplerimiz, Sanayi Sitemizde ve çevresinde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Ortaköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak ekiplerimiz, Sanayi Sitemizde ve çevresinde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Ortaköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak ekiplerimiz, Sanayi Sitemizde ve çevresinde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

04 Tem 2024 Per

📍 Sanayi sitemizde ekiplerimizin çalışmaları ile birlikte sokaklar ve dükkan önleri süpürüldü.
📍 Açık alanlarda biriken çöp ve otlar temizlendi.
Ekiplerimiz daha temiz bir Ortaköy hedefi doğrultusunda çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir.