Ortaköy MYO Öğrencileri ile İftar Yemeğinde Bir Araya Gelindi. Ortaköy MYO Öğrencileri ile İftar Yemeğinde Bir Araya Gelindi. Ortaköy MYO Öğrencileri ile İftar Yemeğinde Bir Araya Gelindi. Ortaköy MYO Öğrencileri ile İftar Yemeğinde Bir Araya Gelindi.

Ortaköy MYO Öğrencileri ile İftar Yemeğinde Bir Araya Gelindi.

18 Nis 2022 Pts

Ortaköy MYO Öğrencileri ile İftar Yemeğinde Bir Araya Gelindi.
Ortaköy Belediye Başkanımız Sn. Ali Rıza ÖZDEMİR, Kaymakamlık konutu önünde üniversite öğrencileri için düzenlenen iftar yemeğinin misafiri oldu.
Düzenlenen yemeğe; Ortaköy Kaymakamımız Sn. Ahmet KARATEPE, Ortaköy Cumhuriyet Başsavcısımız Sn. Fatih GÜRBÜZ, Ortaköy Belediye Başkanımız Sn. Ali Riza ÖZDEMİR, Aksaray Polis Okulu Müdürü Sn. Niyazi Turgay, Ortaköy MYO Müdürü Sn. Z.Abidin KOYUNCU, İlçe Müftüsü Sn. İdris Karakaya ve eşlerinin de davetli olduğu programa katılan öğrenciler Kaymakamımız ve eşi Hanımefendi Aynur KARATEPE'nin ev ortamında düzenledikleri iftar davetine katıldı.