ORTAKÖY'DE FİNAL HEYECANI ORTAKÖY'DE FİNAL HEYECANI ORTAKÖY'DE FİNAL HEYECANI

ORTAKÖY'DE FİNAL HEYECANI

02 Ağu 2021 Pts

Ortaköy Belediyesi Halı Saha Futbol Turnuvası bugün oynanan üçüncülük ve final maçları ile son buldu. Reis Gücü v 1957 Eyübeli Masterlar finalde karşı karşıya geldi. İzleyenlere adeta futbol ziyafeti çeken her iki takım oyuncuları sahada sergiledikleri hünerleriyle de tribünlerden alkış topladı. Son dakikaya kadar çekişmeli geçen maçı Reis Gücü 5-3 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. Üçüncülük maçında ise Öztorun İnşaat GüçlerBirliği Ortaköy Belediyesi takımını 11-4 yendi. Ödül Töreni öncesinde yaklaşık 1 haftadır ülkemizin birçok noktasında devam eden ve hepimizi derinden etkileyen orman yangınlarında hayatını kaybeden vatandaşlarımız için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşımızın ardından turnuvada dereceye giren takımlarımıza Ortaköy Belediye Başkanımız Sayın Ali Rıza ÖZDEMİR, İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Sayın Ramazan AKKUŞ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Raşit ŞAHİN kupa ve madalyalarını takdim etti.