''Ortaköy'de Toplu Sünnet Şöleni'' ''Ortaköy'de Toplu Sünnet Şöleni'' ''Ortaköy'de Toplu Sünnet Şöleni'' ''Ortaköy'de Toplu Sünnet Şöleni'' ''Ortaköy'de Toplu Sünnet Şöleni''

''Ortaköy'de Toplu Sünnet Şöleni''

26 Tem 2021 Pts

Ortaköy Kaymakamlığı ve Ortaköy Belediyesi tarafından ortaklaşa organize edilen Sünnet Şöleni etkinliği Yunus Emre Millet Bahçesi Amfi Tiyatro alanında düzenlenen programla gerçekleştirildi. Programa Ortaköy Kaymakamımız Sn. Rasim BELGE, Ortaköy Belediye Başkanımız Sn. Ali Rıza ÖZDEMİR, İl Genel Meclis Üyelerimiz, İlçe Jandarma Komutanlığı, Ortaköy Devlet Hastanesi Yöneticilerimiz ve ilçe protokolü ile birlikte değerli vatandaşlarımız katıldı. Çocuklarımıza hediyelerinin takdim edilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından çeşitli etkinlikler ile birlikte aileler Millet Bahçemizde Fayton turu attı.