Sıcak Asfalt Serim Çalışmalarımız İlçemiz Genelinde Devam Ediyor. Sıcak Asfalt Serim Çalışmalarımız İlçemiz Genelinde Devam Ediyor. Sıcak Asfalt Serim Çalışmalarımız İlçemiz Genelinde Devam Ediyor. Sıcak Asfalt Serim Çalışmalarımız İlçemiz Genelinde Devam Ediyor. Sıcak Asfalt Serim Çalışmalarımız İlçemiz Genelinde Devam Ediyor. Sıcak Asfalt Serim Çalışmalarımız İlçemiz Genelinde Devam Ediyor. Sıcak Asfalt Serim Çalışmalarımız İlçemiz Genelinde Devam Ediyor.

Sıcak Asfalt Serim Çalışmalarımız İlçemiz Genelinde Devam Ediyor.

18 Eki 2022 Sal

"SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR"
Ortaköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.
Ortaköy Belediye Başkanımız Ali Rıza ÖZDEMİR sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada; "ASFALTSIZ YOLUMUZ KALMASIN diyerek kurmuş olduğumuz Asfalt Şantiyemizle doğalgaz çalışması biten yerlerde asfalt serim çalışmalarımız devam ediyor. Bu yıl hedefimiz 35 kilometre. İmkanlarımız doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Her şey daha güzel bir ORTAKÖY için!" dedi.