"SİVRİSİNEK VE HAŞEREYE KARŞI İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR"

24 Haz 2021 Per

Ortaköy Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın sağlığı için bulaşıcı hastalıkların taşınmasına neden olan haşereler ve kemirgenlere karşı ilaçlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyoruz.
Vatandaşlarımızın rahat ve sağlıklı bir yaz geçirmesini, hava sıcaklıklarının artması ile birlikte larva döneminde olan sivrisinek ve karasinek ile mücadelesini yoğunlaştırdık.
Bu kapsamda Mezarlık, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekiplerimiz ilçedeki tüm mahallelerde larva oluşabilecek noktaları tespit ederek ilaçlama çalışması yapıyor.
Doğal hayat ve biyolojik dengeye uyumlu Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçlar ile bilimsel programlar doğrultusunda gerçekleştirilen çalışmalarda başta park, yeşil alanlar olmak üzere tespit edilen tüm alanlar titizlikle ilaçlanıyor.