Sokak Hayvanları Besleme Noktaları. Sokak Hayvanları Besleme Noktaları. Sokak Hayvanları Besleme Noktaları. Sokak Hayvanları Besleme Noktaları. Sokak Hayvanları Besleme Noktaları. Sokak Hayvanları Besleme Noktaları. Sokak Hayvanları Besleme Noktaları. Sokak Hayvanları Besleme Noktaları. Sokak Hayvanları Besleme Noktaları. Sokak Hayvanları Besleme Noktaları.

Sokak Hayvanları Besleme Noktaları.

20 Eyl 2020 Paz

Ortaköy Belediyesi ilçemizin muhtelif yerlerine Sokak Hayvanları Beslenme Noktaları yerleştirdi. Sokak hayvanlarının aç kalmalarını önlemek için Belediye ekipleri rutin olarak kontrolleri yaparak gıda takviyesinde bulunacak.

Ortaköy Belediye Başkanı Ali Riza Özdemir "Beslenmekte zorlanan hayvanlar için rutin olarak besleme noktalarına gıda takviyesinde bulunacağız. Hayvan Barınağı için Milli Emlak Genel Müdürlüğünden arsa tahsis çalışmaları devam ediyor. Arsa tahsisi tamamlanınca Hayvan Barınağı Projemizin temelini atacağız" dedi.