“Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir” “Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir”

“Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir”

30 Mar 2021 Sal

İçişleri Bakanlığımız tarafından 2019 yılı “Yaya Öncelikli Trafik Yılı” ilan edilmiş ve bu kapsamda yürütülen faaliyetlerin devamı niteliğinde olan yaya güvenliğini sağlamak üzere "Devletin tüm unsurlarıyla konunun takipçisi ve nöbette olduğunu göstermek" amacıyla başta okullarımız olmak üzere bütün kamu kurum ve kuruluşları hizmet binalarının önünde ve diğer yaya geçitlerinde "Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz" sloganıyla ilçemizde farklı yaya geçitlerinde Ortaköy Kaymakamımız Sn. Rasim BELGE, Ortaköy Belediye Başkanımız Sn. Ali Rıza ÖZDEMİR ile kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri ile birlikte “Yaya Geçidi Nöbeti" farkındalık etkinliği gerçekleştirildi. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımıza yaya geçitlerinde duyarlı ve yaya önceliği prensibine uygun davranmaya davet ediyoruz.