''Zabıta Ekiplerimiz, İlçemiz Genelinde Fahiş Fiyat ve Stokçuluk Denetimleri Gerçekleştirdi.'' ''Zabıta Ekiplerimiz, İlçemiz Genelinde Fahiş Fiyat ve Stokçuluk Denetimleri Gerçekleştirdi.'' ''Zabıta Ekiplerimiz, İlçemiz Genelinde Fahiş Fiyat ve Stokçuluk Denetimleri Gerçekleştirdi.''

07 Mar 2022 Pts

Ortaköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından, fahiş fiyat artışı ve stokçuluk gibi durumların oluşmaması adına ilçemiz genelinde denetimler aralıksız gerçekleştiriliyor.
Yağ fiyatlarına zam yapılacağı iddiasıyla stokçuluk yapılmasının önüne geçmek için zabıta ekiplerimiz market raflarında ve depolarda denetim gerçekleştirdi.
Alışveriş merkezleri ve Marketlerde özellikle yemeklik yağlarda, yapmış olduğumuz denetimler sonucunda fahiş fiyat artışı ve stokculuk yapılmadığı tespit edilmiştir.