Zabıta ekiplerimiz ve Ortaköy İlçe Tarım görevlisi ile, gıda ürünü satışı yapan işletmelerde denetim gerçekleştirildi. Zabıta ekiplerimiz ve Ortaköy İlçe Tarım görevlisi ile, gıda ürünü satışı yapan işletmelerde denetim gerçekleştirildi. Zabıta ekiplerimiz ve Ortaköy İlçe Tarım görevlisi ile, gıda ürünü satışı yapan işletmelerde denetim gerçekleştirildi.

01 Şub 2021 Pts

Zabıta ekiplerimiz ve Ortaköy İlçe Tarım görevlisi ile, gıda ürünü satışı yapan işletmelerde denetim gerçekleştirildi. Gıda denetiminde son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin kontrolleri sağlanırken, hijyen durumu ve iş yerlerinin ruhsatlarının olup olmadığı kontrol edildi.
"Halkımızın sağlığını önemsiyoruz. Vatandaşlarımızın güvenilir
ve sağlıklı ürünler tüketebilmesi için rutin çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.