''Zabıta Ekiplerimizce Marketlerde Fiyat, Son Kullanma Tarihi ve Stok Denetimi Gerçekleştirildi.''

27 Ara 2021 Pts

İlçemizde bulunan temel gıda ve tüketim ürünlerinin satıldığı marketlerde fiyat, son kullanma tarihi ve stok denetimi gerçekleştirildi.
Ekiplerimiz Marketlerde, özellikle temel gıda(süt, yağ vb) ürünleri ile temizlik ürünleri başta olmak üzere temel ihtiyaç maddelerinin fiyat artışı ve stokculukla mücadelede incelemelerde bulundu. Kurallarla uymayan işletmelere idari para cezası kesildi.
Şikayetlerinizi 0552 682 68 68 numaralı Whatsapp İhbar hattımızdan veya 0382 351 88 43'ü arayarak belediyemize iletebilirsiniz.